Vanuit Almelo laten wij heel Twente (en ver daarbuiten), gegarandeerd feest vieren!
Samen maken wij uw feestje!

Winsie Party Rental B.V. is uw partner in de verhuur van diverse feestattributen zoals springkussens, stormbanen, meubilair, Abrahams, Sarahs en nog veel meer in de regio Almelo, Hengelo en Enschede. Daarnaast is Winsie Party Rental B.V. uw partner in de verhuur van evenementtenten, zoals pagodes, stretchtenten en aluhallen. 

U heeft een feestje?

U heeft een feestje, evenement, straatfeest, gender reveal of een andere bijzondere gelegenheid en u zoekt daarvoor een samenwerkingspartner, dan bent u bij Winsie Party Rental B.V. uit Almelo aan het goede adres.

Winsie Party Rental is een gespecialiseerd bedrijf in de verhuur van meubilair, springkussens, stormbanen, koelwagens evenementtenten, feestattributen en nog veel meer. Of het nou gaat om een bruiloft of een kinderfeestje, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een uniek verhuurbedrijf in de regio Almelo, Hengelo en Enschede, omdat wij alles in eigen beheer hebben. Van springkussen tot aan evenementtent. 

Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel. Onze artikelen beschikken over de juiste veiligheidsnormen en worden met de grootste zorgvuldigheid opgebouwd. Zo plaatsen wij veiligheidsmatten bij de springkussens en stormbanen. Al onze springkussens en stormbanen hebben een uniek logboek en veiligheidscertificaat, waardoor ze voldoen aan alle wetgeving.

Tenslotte hebben wij diverse dranken op voorraad, waardoor we u gemakkelijk kunnen ontzorgen met betrekking tot drank. Van frisdrank tot aan bier en van water tot aan shotjes. U betaald alleen wat u verbruikt en de rest nemen wij kosteloos terug. Hierdoor blijft u niet zitten met onnodige drank. Wilt u een drankbestelling doen? Download onze bestellijst en mail deze naar info@winsiepartyrental.nl 

Winsie party rental | Ballon blauw
Winsie party rental | Springkussen
Winsie party rental | Wat doen wij

Winsie Party Rental

Winsie Party Rental is een jong en dynamisch verhuurbedrijf gespecialiseerd in de verhuur van feestattributen, zoals springkussens, suikerspinmachines, evenementtenten, koelwagens, etc. Het bedrijf is begin 2021 begonnen als onderdeel van Winselaar Steigers B.V.. In 2022 is ervoor gekozen dat Winsie Party Rental als zelfstandig bedrijf verder zou gaan binnen de Winselaar Groep. Door een mooie bedrijfsovername is Winsie Party Rental nu ook gespecialiseerd in de verhuur van tenten voor zowel de particuliere als de professionele sector.

Winsie Party Rental B.V. beschikt over een eigen experience center aan de Ambachtstraat 17 te Almelo. Het experience center moet ervoor zorgen dat de klant concreet kan zien wat er allemaal mogelijk is tijdens het organiseren van een feestelijke gelegenheid.

Opblaas, -feest & tentverhuur

Winsie Party Rental B.V. biedt een uitgebreid assortiment aan met verhuurattributen. Wij verhuren onder andere opblaasattributen, zoals springkussensstormbanenopblaasfiguren en skydancers. Onze springkussens en stormbanen zijn voorzien van een wettelijk logboek en veiligheidscertificaat en worden ook voorzien van veiligheidsmatten. Daarnaast bieden wij verschillende horeca-apparatuur aan voor de verhuur. Denk hierbij aan slush-, popcorn-, suikerspin-, hotdog- en koffiemachines. Binnen de tentverhuur richten wij ons op de particuliere en de professionele sector, met diverse afmetingen tenten. Onze tenten worden op diverse evenementen geplaatst in de regio Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en Apeldoorn. 

Winsie party rental | Ballon oranje

Benieuwd of Winsie Party Rental ook iets voor u kan betekenen?

Onze projecten

Bestelformulier